Nya samarbeten!

Mycket har hänt under den senaste tiden! Här ska ni få höra om mina nya projekt..

Jag och pianisten Nigar Dadasheva håller på att boka in en konsertturné under 2019. Vi har två program på gång, det ena helt och hållet med svenska romanser. Här finns en sån enormt stor skatt som alltför sällan blir hörd! Vi infogar historier knutna till kompositörer och poeter som Gunnar de Frumerie, Gösta Nystroem, Karin Boye och Ebba Lindqvist.

Det andra programmet ligger mig särskilt varmt om hjärtat då det kretsar runt den legendariska alten Kerstin Thorborg, en stor förebild för mig. Hon var en enastående musiker och sångerska med stort mod. Publiken kommer få höra musik ur hennes repertoar - Mahler, Wagner, Brahms och även en del mindre kända romanser. Vi kommer även berätta historier ur hennes liv, bl.a. hur hon tydligt tog avstånd till den alltmer utbredda nazismen innan andra världskrigets utbrott.

Som om inte detta vore nog så har jag även knutit nya kontakter med violinisten Livet Nord. Tillsammans med henne och accordeonisten Anita Agnas håller vi på att skapa ett genreöverskidande program där bl.a. Carmen ska få nytt liv en ny klangvärld.

/26789117-hphir.jpg

Livet Nord - violinist

Om du är intresserad av att engagera mig och mina medmusiker i något av dessa spännande projekt, hör av dig på info@susannasundberg.com  eller ring 0736 27 55 38.

 

23 okt 2018